Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårfloden och orden

Orden fryser i farten, halva flytande och andra halvan på väg.
De viktigaste har frusit fast i min bröstkorg, delvis i min hals och dessa ord..ja, det svider.

Tänker att jag sköljer ned dem med något starkt, så de tvingas att ge vika. Men inget biter, förutom orden, som biter sig fast.

Men plötsligt, ett ord

Nej!

Nu rinner vårfloden nedför mina kinder.
Upp till ytan med vattnet kom resten.

Och livet blev aldrig sig likt igen.
Men jag gillar flödet, jag är en jävel på att simma.






Fri vers av Jennerika
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-03-17 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennerika