Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Oombedd

En gråvit fågel
ser från en gatlykta, på
hus i ruiner

människor flyr från ett krig
startat av en man med makt

© Eva Hedlund fd. Langrath 2022




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-19 18:10



Bookmark and Share


  ULJO
Startat av en dåre
2022-03-21

  Susen VIP
Stark och bildskapande tanka om det fasanfulla kriget
2022-03-20

  Sparvögat VIP
Så talande om kriget som drabbar både människor och djur…
2022-03-20

  Bibbi VIP
"Vad en människa sår får hon också skörda". Gal.6:8
2022-03-20

  Kajan VIP
En text jag tycker är väldigt bra och de första tre raderna är som inbyggd haiku, mycket starka i sig.
2022-03-19

  Niliboy
En dåre en terrorist!
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP