Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogräs

 

Här bor jag
på skånes bästa jord

 

vad odlar dom här
villor typ

 

vad är då jag
ogräs
för jag bor i lägenhet

 

här bor dom rika
o
medelklass

 

vad är då jag
ogräs
för jag har knappt en spänn

 

här äger de flesta
alla sina saker

 

vad är då jag
ogräs
för jag äger min kropp




Fri vers av Blodros
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-08-02 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros