Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild; AndLou


VÅREN KOMMER


Tyst och stilla vaknar nu vår natur

den som vakat inför vårens ankomst

vaknar nu till bäckens stilla sårl

när våren snart kommer

 



isen och frosten viker undan

lämnar mark och sjö med solens hjälp

den får dammet att virvla i vindens sus

 



så låt blomman och vinden tala

se hur havet speglas i din själ

se hur ljuset väcker vår natur

 



så fånga nu din nya dag

låt allt njutningsfullt hos dig ge ro

ja känn dofterna av hav och tång

 



låt nu våren öppna alla dina sinnen

låt nu solens strålar omfamna dig

låt värmen fylla alla dina känslor

när våren äntligen kommer

 



Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-21 17:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint om våren
2022-03-21

  Den skrivande tysta
Heja våren!
2022-03-21

  ULJO
Äntligen. Våren är på väg.
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP