Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aras

Platsen du är finns bara hos dig
och där hos dig finns en underbar plats
En fristad för en man dragen av främmande lots
mot en främmande hamn med främmande gods
Lägg till, gå ut, låt tiden gå...
Platsen jag saknar finns där ändå...




Fri vers av Martin H
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-08-02 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H