Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är ingen kärleksförklaring

Detta är ingen kärleksförklaring

jag vill inte säga att det är dig jag vill ha

Vill inte mena att du ger mig en mening

meningen är inte menad för mig.




Fri vers av Martin H
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-12 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H