Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska man finna

Hur ska man finna orden
när månen har blivit kliché
och en stilla tjärn är blasé
när våren är något som kommer
som man inte orkar se.

Hur ska man finna känslan
när stjärnorna inte sjunger med
och sångerna inte får en att le
Var finns det nya som är lovat
hur kan man hitta det
nej, jag tror jag tar en kopp te...




Fri vers av Martin H
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-29 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H