Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lämnat dina händer

Jag har lämnat dina händer
som jag sökt och förlorat.
Jag har prövat mina läppar utan dig.

Jag har vaknat mitt i natten
hos en främmande kvinna.
Jag tror att allting kommer ordna sig.

Jag väntar på ett nytt liv
som en främling på festen.
Lever på minnet
och tanken på resten
som är kvar.

Ibland undrar jag om tanken
som jag tänkt och förstorat
är ett resultat av allt du sa till mig.

Ibland vaknar jag på morgonen
med en tomhet i kroppen
utan att tänka, tänker jag på dig

Jag väntar på en ny tid
där jag ligger på båren
Planterar en längtan
som växer i såren
som jag har

Om du lämnar mig ifred
ska jag hämta bättre dar
och när jag hittar något mer
så finns du alltid kvar




Fri vers av Martin H
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H