Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans



Tillsammans men ensam

Vi älskar med varandra
men jag ligger med mig själv

Pratar om allt men ger egna svar
Det är som frost på marken
soliga dar...




Fri vers av Martin H
Läst 541 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-22 13:45



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Satte nästan i halsen. Snyggt jobbat.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H