Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför väljer du att stanna

Du är vacker när du går

du är vacker med höst och vind i ditt hår.

Du har en vacker leende mun

Varför väljer du att stanna här hos mig?




Fri vers av Martin H
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-11-08 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H