Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många ska man behöva?

Hundratals


tusentals


hundratusentals


hmm


ska jag skaffa en?


Alla verkar ha en.


men det verkar vara så jobbigt


att alltid ha något att säga


att alltid ha något att kommentera


ibland är jag bara tyst


är jag tråkig då?


eller är det bara jag som njuter av livet?


Istället för att blogga....




Fri vers av Martin H
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-07-31 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H