Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sunt förnuft

Du är min vän
och jag har en väg som leder dit
Du är mer än min vän
och jag har en tanke som leder mig bort

Den dagen vi inte träffas
är jag ensam
Den dagen vi träffades
blev jag ensam

Som ett löfte jag vet man kommer hålla
men ett löfte jag inte vill att någon ska ge
Som en springa man inte tror man kan ta sig igenom
men som man måste forcera för att ta sig framåt....




Fri vers av Martin H
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-08-02 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H