Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett av tillvarons triviala frågetecken

Titta på din dominanta hand, har vi alla ett ärr mellan knogarna efter gången vi slog vår spegelbild?




Fri vers av A. Ostsee
Läst 142 gånger
Publicerad 2022-03-24 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee