Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en låttext.... http://www.brainfish.net/song_show.asp?id=145


Säg vad som hänt...

Säg vad som hänt sedan vi sågs.
Säg vad som hänt sen den dagen vi skiljdes åt.
Jag vet det var länge sen men du, jag har inte glömt dig än,
så säg mig, vad som hänt innan vi skiljs igen.
Du är min vän du är min vän.

Jag saknar din mun jag saknar ditt skratt.
Jag saknar din blick vart ska du inatt.
Om jag följer med dig verkar det konstigt då?
Men om du ber mig, vart skulle vi gå.
Du är min vän, du är min vän.

Kroppen är död och ligger på bår.
Själen är röd och färgad av sår.
Det tar emot att missta en,
människa som var en vän.
Ett ekande skratt och jag vet vi möts igen.
Du är min vän, du är min vän.

Jag saknar dig än, jag saknar dig jämt
Jag saknar dig än, så säg vad som hänt.
Jag vet det var länge sen men du, jag har inte glömt dig än
så säg vad, som är bestämt innan du går igen.
Du är min vän, du är min vän.




Fri vers av Martin H
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-08-02 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H