Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort men inte oviktigt ... - inte då i december 2012 när den skrevs och publicerades tidigare här men heller inte idag eller imorgon ...


När du ler mot mig ...

... betyder det oändligt
mycket mer för mig
än vad du kanske förväntar dig ...

När du ler mot mig
tänds inom en glöd
vilken får mig känna
allt det vackra i livet ...

... som får mig att välja
att leva framför att vara död ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-26 21:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande fint.
2022-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP