Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanaliserad

Gryningsljus
möter

motstånd
låtsashatet

vilande,
fragmentariskt vansinne,

ser blodet nu,
skuren svårt,

livet flöt ensamheten stum i vårat universum,
brast

då månen talar drömmar,
injecerar upplöst rohypnol

dör fri nu

älskade




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter, m
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-31 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter, m