Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


NYCKELN TILL MIN FIRHET

 

 

ja jag vill nu sjunga om min sommar

med en mild vårnatt som dirigent

där nu mjuka toner fyller mörkret

med mystik som av ett änglaväsen sänt

 

ja för musiken den väcker lusten

till att ständigt måla av mitt liv

just där som havet ger mig svaret

och hela livet får ett perspektiv

 

detta det är nu nyckeln till min frihet

där invid alla själarnas veranda

när vackra toner söker kärleken

så att jag helt rofylld nu kan landa

 

så denna natt den blir till min tavla

och till min evigt trolska symfoni

denna stora skönhet som väcker luster

har blivit till en helt verklig utopi

 

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-31 13:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En underbar utopi att leva i
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP