Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

High

high five.
high up

high low

down low

high love
down love

down low.

yum.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-04-01 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace