Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldaternas val

Fem nakna Ukrainska halvbrända kvinnor
ligger vid vägkanten i närheten
av den lika döda tanten
som ramlat åt sidan av cykeln
när hon sköts
Matkassarna ligger bredvid

Lyfter man blicken ser man kropparna
av stadens människor ligga överallt

De ryska soldaterna misslyckades
dölja sin våldtäkt av kvinnorna
men tanten och alla de andra
lät de ligga kvar där i full dager




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 19:09



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Otäckt och berörande!
2022-04-07

    Sefarge VIP
Och fiendens Utrikes
-minister säger helt
allvarligt att det där
har de gjort själva!
Deras soldater är
Helt oskyldiga
Från Landet
Där fake-
news är
Lag!
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner