Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvinnligt, manligt Manligt, kvinnligt Ibland är det intressant att få sätta mina steg och låta följaren vara man!


Om att få föra i dansen

Får ibland frågan från män om jag vill föra i dansen!
De vill pröva på om de kan inta en annan position!
Vissa lyckas bättre än andra men det beror nog bara
på att övning ger färdighet!

Trevligt att för en kort stund byta roller!




Fri vers av WyS VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-06 19:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skulle vara skönt att slippa föra, existerar pardans numera?
2022-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Intressant, spännande och nytänkande.
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP