Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förlorad arm

Ryska armén slaktar Ukrainska civila.
Ukrainska armén maler ned Ryska armén.

Det är som om Ryssland sträcker in sin arm, bit för bit, i en stansningsmaskin.
Nu fortfarande efter 1 1/2 månad hörs skriken och malandet, men av armen är redan till 40% borta.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-12 09:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra beskrivande skrivelse
Och vissa krafter i utlandet
Jublar. För nu har som
Muslimer. "Ryssar" börjat
att nedkämpa varandra?
Och om kriget fortgår
kommer dessa krafter
att försöka nedmontera
Det stora Imperiet. ..
Allt p.g.a en liten pissig
Narcissistisk f.d KGB
underrättelse-officer
i den lägre skalan!





2022-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner