Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vantarna

Jag hämtar Noah som varit på teater.
Trollen samlade sten och blev stenrika.
Men vantarna är borta.
"Mina nya med spajdermän."
Vi pratar om vantar, bussar och skådespel.
Hemma ramlar spajdermännen ur mössan?
"Min bästa dag, mormor."




Fri vers av Lehva VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-14 08:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En dag att spara i långtidsminnet.
2022-04-18

  Annie b'larsson VIP
Underbar! När de goda trollen trollar. Man blir så uppåt! Know the feeling!
2022-04-16

  Anya VIP
Åhh så fin med spajdermän. Effektfullt. Mycket kärlek i tonen.
2022-04-16

  genni VIP
De säger att barnbarnen är det bästa. Fint skrivet.
2022-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP