Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

 

På en enslig strand

där frostig sand 

river mina nakna fötter.

 

Vinter.

 

En ensam reflektion 

i spegeln,

gör ont.

 

Vinter.

 

På en enslig strand

där frostig sand 

river mina nakna fötter.

 

Vinter.

 

Här finns det tillräckligt 

med kärlek,

åt alla.

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-14 12:20



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint. Det finns en svårmodig ton i dina dikter, men det gör dem inte mindre läsvärda!
2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP