Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånglärkan

Jag hade glömt Sånglärkan!
All vinter och datorn i handen,
har fått mig att glömma
Men nu på promenaden
över åkrarna kör den på
med sina långa intensiva harranger
medan den stiger rakt upp
Den slutar inte förrän den
sjunkit ner mot åkern igen och landat
Jag stannar kvar en stund
skriver denna dikt
och njuter av det intensiva skådespelet

Minnen från gräsflygfälten
där jag väntade att pappa skulle
landa med segelflygplanet
kommer tillbaka
Sånglärkorna verkade älska flygfälten
De trängdes i luftrummet
fyllde det med livslust
och gjorde livet roligare




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-17 11:17



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner

Åå, gullviva! Allt gult är bäst just nu. :)
2022-04-18

    Sefarge VIP
Livsbejakande skrivet!
Sett första Gullvivan
Våren är här!
;)

2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner