Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredens alkemi

Jag vandrar genom antikens ruiner och minnen.

Djupt från jordens inre

stiger rök af fiendens härjande lågor.

Det luktar svavel

och jag hör vissling och skrik.

 

I bland kommer onskan som fredens budbärare.




Fri vers (Fri form) av Bo Lövhalka
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-18 19:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Freden bär ondskan i sitt sköte
ett oheligt möte
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka