Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


ATT ÄLSKA

 

Denna känsla jag en gång

trodde mig förlorat

ja nu blommar den åter

här inom mig

så som den vackra blomman

där om våren

föds nu denna känsla

inom mig och dig

 

jag känner hur våren

åter får mig att älska

älskar när vår natur

nu växlar till grönt

älskar där som havet

väcks av ljuset

ja just att älska

blir lika enkelt som skönt

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-04-19 08:26



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Återuppväckt och förnyad, det är ett litet under som framträder i den här fina vårtexten.
2022-04-21

  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need….

Fint om vårens magiska kraft
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP