Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


regnbågssång


Gröna rosor


Där går en flicka
i sin gula kjol
med röda nallen
uti sin hand

Flickan nynnar
på en regnbågssång

längsmed vägen
växer gröna rosor
orangea tistlar
och rosa gräs

Träden blinkar
i purpurglans

och solen lyser
så mäktigt blå




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-23 01:00



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det som i bildvärlden kallas fauvism. Fantasifullt!
2022-04-26

  Cikoria Blå VIP
Fin morgonläsning.
Tack!
2022-04-23

  SatansSon VIP
himmelriket!
2022-04-23
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP