Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avstånd

På avstånd

Vår jord
en vacker blå pärla

Havet,
vågorna
Fåglarna

På avstånd
Syns inga krig

Harmoni...

Rösterna
om fred,
om hopp

På avstånd

Inga vapen
Inga bomber
Ingen svält

Barnen som kan somna
trygga och mätta

Ingen förstår

Varför
den ofattbara grymhet

( Ukraine war 2022)




Fri vers av helenita VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-23 21:52



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ibland försöker hjärnan lura oss
2022-04-24
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP