Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apati revisited...


Tror du jag bryr mig?

Slå mig hårt,
Det rör mig inte
Tror du jag bryr mig?
Jag är svartvit
Inuti
Och utanpå
Är jag
Ofärgad

Lindra mig
Så svag,
Oberörd av mig själv
Tror du jag bryr mig?

Din räddning,
Min Cyanid
Letalt toxin
Säg:
Vill du döda mig,
Ditt svin?

Som om jag bryr mig

Dina tårar för
En färglös
Själ,
Sänk den om du vill
Tror du jag bryr mig?

Själen din naglar
Mitt klenmod
Du halar mig till bottnen
Mitt Hjärta som ankare
Förtöjer min mentalitet
Säg mig, hjärtevän:
Tror du fortfarande

Att jag bryr mig?




Fri vers av fadedfromblack
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-08-03 12:06



Bookmark and Share


    Bostik
Fylld av attityd och ilska, och som nedan signatur påpekar: man får en hint av varför diktjaget är så upprörd i det att dikten apostroferas till en hjärtevän. Stryk ordet akromatisk!
2006-08-03

  thyra
Hi hi nej, det tror jag inte :-D
Skojar , men texten är inte så skojig tycker jag. Visar både sorg och hat och med orden "Säg mig Hjärtevän" ett beroende. Att frågan upprepas så ofta förstärker texten till fler tankar tycker jag. // pricilla
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack