Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Portugisisk poet föddes i 1894 dog i 1930


Florbela Espanca

Florbela Espanca

När livet är någon
som räcker inte för oss...

Bara döden
stilla hungern efter livet!




Övriga genrer av Antonio J.F Matos
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-04-27 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos