Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsarna har förändrats!

Måsarna har förändrats!
I detta stilla hav av sötvatten
det finns inga fåglar i våg skum.
Jag minns när du var min strand
platsen där min blick
letar efter skönheten i fred,
tystnaderna, bara lösenord
erkänd av våra ögonblick,
en hemlighet av oss än en sidled
bekräftad!

Bara torn och kråkor cirklar
detta vatten.
Har ett misstänkt språk
och uppmärksam, sväng inte på en eme
långsträckt, ingen bokstav
rita i siluett.
Måsarna har förändrats!
Deras fjädrar har mörknat och de äter
nu resterna
av sociala olyckor!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 114 gånger
Publicerad 2022-09-06 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos