Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en sol gick upp

Om en sol gick upp
när leendet
lyser upp vattnet,
spåret av fåglar registrerades
i händerna,
i denna händer, av mycket tunn hud
översvämmade med blommor
havets himmel
gömd i en
öppna ögonlocken, var
några bokstäver går ihop
med skammen
av ord.
Låt oss glömma det söta
av blommor,
inte oskyldig!
Sina färger...
endast
mänskligt öga förskönar!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-09-03 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos