Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabba tankar

Vi lär oss genom tillvänjning tröskeln till val!
Vi tar emot många av dem utan jäsning,
utan att växa i reningen av förstenade dogmer!

Ålder kan ge bättre kunskap,
jämn renhet, men det förbättrar det inte!

Det du vinner med åldern förlorar du
med enkelhet!

Barnet växer upp utan att veta varför...
Den gamle mannen som vill vara ett barn,
vet mycket väl varför!


Tro räddar oss inte! gör oss
ta ett steg framåt.
Ibland går vi till andra sidan...
andra gånger faller vi i avgrunden!




Prosa av Antonio J.F Matos
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-09-09 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos