Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här natten är full av ångor!

Den här natten är full av ångor!
Rev sig membranet som leder
till sömnlöshet och jag har
hela denna tid av tomhet som
mättar mig sinnet.

Det visa mig tusen bilder
per sekund, jag kan inte att stoppa dem!
Jag skulle kunna somna med
tillfällig fågelträff
om de stannade kvar i grenarna,
återupplev soltiden
med särskild åtskillnad av timmar
stannar varje minut
där molnen trängde sig in.

Sömnlöshet är ett monster!
Kommer med en guldsmeds precision
vid andra sömntimmen och
förblir objuden
tills jag blir trött
redan i gryningen.
Jag är rädd att glömma att dagen går framåt
och förlänga natten
med tydliga skäl,
utan visshet om att vara vid liv!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-09-05 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos