Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om Jarl Birger levt idag hade han nog kämpat grönt!


I min värld….

Utopierna griper men inte många

den gröna omställningen gör framsteg
som skapa nytt bränsle av koldioxid

och framställa fossilfritt järnsvamp

många tar sitt ansvar å lyckas

värst är väl frågan om global uppvärmning

ja klimatet, varför dikade man ut våtmarker?

nu ska många återställas å det är ju bra!

ja det är mycket att göra, men det är ju val i år!

varför inte rösta grönt!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 144 gånger
Publicerad 2022-04-27 22:58



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin dikt.

2022-05-02

  Bodingen VIP
Här är det grönt värre i min profilbild!
2022-05-01

  Kajan VIP
Den gröna vägen, är den sköna vägen.
2022-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Den globala uppvärmningen är skrämmande, alla måste hjälpas åt för att förhindra en total katastrof.
2022-04-29

  Sparvögat VIP
Ja nu är goda råd dyra och alla måste hjälpas åt för att rädda moder jord…
Så fint du skriver om detta!
2022-04-28

  Bibbi VIP
Begrundar.
2022-04-28

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att göra allt vi kan för att rädda planeten!
2022-04-27

  Peter G VIP
En text som ger glädje att läsa med all den hoppfullhet som du fyller raderna med!

Fint!
2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy