Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilt uppspärrade ögon

Med vilt uppspärrade ögon
Med flygande röda skruvade lockar
Med ett argt lejons tassar
Fattar hon grepp om mitt ansikte
Näsborren, munnen och kinden
knöglas ihop
Jaha, nu sitter jag här igen
med ett ursinnigt älskat litet lejon
fast i mitt ansikte




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-29 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner