Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16

hans musik
är en hemlighet
hon kommer inte åt
kan bara uppskatta
bara dumt betrakta
lyssna och villkorslöst
med hela själen älska

hon säger ”du är bra” och
han ser i hennes blick att
hon har tusen dikter i sig




Fri vers av blimp VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-01 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP