Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sabotage

håll om 

håll i

håll ner

- mig

 

jag kommer springa

och snubbla

och gråta

 

lilla barnet 

tänja gränser 

 

håll om mig

 

håll i 

håll ner 

 

jag vill egentligen inte 

rymma

jag vill vara i din famn 

 

håll om mig

håll i mig

 

håll ner

 

jag vill inte behöva vänta

jag vill bli hämtad

 

håll om mig

håll i mig

håll ner mig 

 

men kommer du då

stanna kvar 




Fri vers av skamfilad
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-01 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad