Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsång

 

Vilken månsång

vill du att jag ska sjunga

för dig ikväll?

 

Jag sjunger 

vad du vill,

bara du

stannar kvar.

 

Vilken månsång 

sjöng din mor för dig

när du var liten?

 

-Jag sjunger för dig,

vill vara melodin

som får dig att klara av 

morgondagen när den gryr.

 

Vilken månsång 

vill du sjunga

med med mig i ikväll?

 

Jag sjunger 

vad du vill,

bara du

stannar kvar

här hos mig.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-02 18:50



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Så fint fint fint.

Eller hur, det spelar ingen roll hur rik man är. när ändå hjärtat är övergivet finns inget kvar.

E n dikt som träffar rakt i hjärtat och känns igen.
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP