Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Kanske är det så när man Vill styra en massa. ..? Att sanningen inte är Lika relevant men känsla sång dans och hetsade ord. Då är så mycket större?)


"Bevingade" ord instämmande på samtiden?



Föreställningsvärlden
Är på riktigt
Sanningen är det inte

Uttalande från Imelda
Marcos*

(hon med sina 1000-tals
skor. ..)


















*Vars son kan komma
vinna det stundande
valet i Filippinerna.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-02 22:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Med sådana föräldrar så ser det dystert ut för Filippinerna.
2022-05-03

  Kungskobran VIP
Missbruk brukar följa familjen
2022-05-03

    Sefarge VIP
Till Kungskobran:
Jaa och hennes
Son kan komma
att missbruka
Den igen? Om
han nu lärt sig
hur man gör?
(Och för det får
sitt stöd)

2022-05-03

  Kungskobran VIP
Sanningen hann ikapp henne till sist, den brukar göra det men det kan ta lång tid
2022-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP