Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ur serien "Vad händer efter 24 februari? - Fyra barnvisor"


Minnen från Ukraina I

Broder Jakob, broder Jakob,
sover du, sover du?

Hör du inte smällen?
Hör du inte smällen?

Dån och brak och duns.
Knall och fall och bums.




Bunden vers av Gerd-Peter Löcke
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-05-03 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerd-Peter Löcke
Gerd-Peter Löcke