Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett exempel på konkret och visuell poesi som växte fram på 1950- och 1960-talet när den svenska poeten Öyvind Fahlström publicerade sitt "Manifest för konkret poesi" i tidskriften Odyssé.


Bra att tiga I

Ibland är det bra att tiga om sanningen.
Om sanningen tiger är det bra ibland.
Är det bra om sanningen tiger ibland?
Är det bra att tiga om sanningen ibland?
Är det bra att tiga ibland?
Är det bra att tiga?

 

 




Fri vers (Fri form) av Gerd-Peter Löcke
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-19 10:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
NEJ!
Endast fega kräk tiger.
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gerd-Peter Löcke
Gerd-Peter Löcke