Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grodan

Lämna plats åt grodan
Den lever inte så länge till
Terrängen är svår
Men idén är enkel
Gräset är tillräckligt högt
För oss att försvinna i
Allting är på låtsas
Allt är ett skämt




Fri vers av hari lee
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-06 19:11



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
När verkligheten är overklig och det absurda är sanning, är allting på låtsas. Bara skämtet har ett allvar.
2022-05-09

    Lars Gullberg
Fan va kul att du skriver igen Hari

Welcome back

Paz y amor
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

hari lee