Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spontan kommentar till ett flöde som väckte något speciellt inom när jag läste det ... Kände att det är något jag vill fler ska läsa ...


Vad jag söker finna när jag läser ...

Du väcker väldigt mycket 
känslor och förnimmelser inom mig 
med dina sinnligt synnerligen 
berörande flöden av ord 
som förmedlar ett innehåll som når
fram och i mitt inre förvandlas 
till en mening och innebörd
som berör varje litet skrymsle och vrå ...

... och minner om något jag känner 
det som om jag förlorat längs vägen
mellan nu och ett obestämt förflutet då ...

Något som utgör själva kärnan i 
det jag söker finna
för att för resten av mitt liv återfå ...

 

 

_______________________________
Tidigare publicerad här i december 2012
men det förmedlade innehållets mening 
och innebörd torde sakna bäst före datum ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-08 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP