Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


951.ATT VARA ELLER ICKE VARA (SHAKESPEARE)

9 MAJ av 20-21 århundradet!

ATT VARA ELLER ICKE VARA
(SHAKESPEARE)

DET HÄR ÄR VAD SOM STÅR
I HORISONTEN
===
ATT VARA ELLER ICKE VARA
DET HÄR ÄR VAD SOM SYNS
I HORISONTEN

LANDETS LÅNGA HISTIRIA,
JORDENS RIKEDOMAR,
SOLID ANDE OCH BRED SJÄL!

***TILLÅTS MED
GUDS RÄTT!***

ATT SKYDDA FREDENS
FRIA FLAGGA,

*UNDER GULDKUPOLAR
AV JESUS KRISTUS*

"ALLA MÄNNISKOR
ÄR LIKA VÄRDA!"

*RYSSLAND*
SEGRAR ALLTID! AMEN!

===
OBS!!!

FÖR ATT TRANSFORMERA
HELA VÄRLDEN!

20 århundradet
MUSEET ÄR STÄNGT!

#spegelförvrängningar,
är hjärna utan blod i
grå trånga labyrinter #

politissssssskkkk BRANDFACKLA




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-09 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP