Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal sallad

Kroppen satt i ofrivillig vattenfasta
ett kreativt litet trick för att tvingas möta det olustiga
sakta men säkert — köttet töms
kvar finns bara de gråa resterna
en fläskfilé som "glömts" i kylen
och egentligen borde slängas
men lever kvar i rädsla, höljd i lathet.

(reningen fortlöper)




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-11 08:50



Bookmark and Share


  Sofiisenasa
Det går att tolka på många sätt. Jag älskar det.
2022-05-27

    ej medlem längre
... en avocadosallad som stått ute i regnet ...
2022-05-11

  Kungskobran VIP
Det kallas liknöjdhet, en tillgång för många att skapa ro i tillvaron
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP