Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tsunamis av floder


Människan är utom rörelse

universums medskapande hand

blott en skugga av sitt gudomliga väsen

skildrar utplåning och förödelse i avfarten

uttömda brunnar

vilsna i teknologiska helveten

utplåningen sker i hastigheter

som inte vidrör djupet


Vi bär på ljuset

pånyttfödelse i nuet

ansamlingar, i kropp och sinne

vi söker oss mot slutet

vidare mot nya cykler


Tsunamis av floder

som dränker vår jord

i omedvetenhetens blod



Skogar hörs ännu vid skymning

Inre rum brusar i slumrande hägringar.


- Livet fortsätter och fortsätter utan oss.






Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 12 gånger
Publicerad 2022-05-12 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu