Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inuti spira

I själens och viljans landskap

krävs det mod att träda in

dit kommer inte våren

med tiden

men med nåden



I själens och viljans landskap

hungrar vi på skönhet

där grönskar inga ängar

med åren

men med nåden




Fri vers (Fri form) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-05-12 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP