Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le åter

En era fanns där ljus fick råda
moder jord i all sin prakt
jag tycktes skåda
glöden från en annan makt
drömmen väcktes om en ljuvlig coda

Tidens tand rår inte på nån blick
i solsken vänd en sargad kropp
lyft var spegel i ett stilla hopp
besjung det mått av liv du fick




Bunden vers (Rim) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-08 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP