Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysk artellerigranat

De frågade inte honom
om hans framtid
Tårarna slutade inte rinna
bakom solglasögonen
Hans familj var i huset i Cherson
när granaten exploderade
Borta, bara borta, allihopa

Jag vill inte tänka
mer på det, orkar inte
Men vad spelar det för roll
vad jag vill?
Slakten fortsätter
över hela landet
Familj för familj,
i stad efter stad




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-05-12 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner